„Građanska patrola“

Prijavljena oštećenja na dječijim igralištima

  • 19.02.2019. 12:29

Putem „Građanske patrole“ protekle sedmice stigle su prijave sugrađana o oštećenjima na dječijim igralištima, koja su često na meti nesavjesnih pojedinaca. Tako je prijavljena šteta na igralištima u ulicama Sime Matavulja i Voždovačkoj, koja će, prema najavi Odjeljenja za komunalne poslove, biti sanirana poslije izbora izvođača radova.

Građani su prijavili neočišćene trotoare u Karađorđevoj ulici i na Bulevaru Živojina Mišića, za šta je nadležno odjeljenje izdalo nalog „Čistoći“ da ih počisti.

Po prijavi da su pokvarene svjetiljke javne rasvjete u Ulici patrijarha Arsenija Čarnojevića, takođe je izdat nalog za popravku.

Komunalna policija je, po prijavi građana putem „Građanske patrole“, utvrdila da je oštećen kanalizacioni šaht na saobraćajnici u Tuzlanskoj ulici i o tome obavijestila nadležno preduzeće „Vodovod“.

Takođe, po prijavi sugrađana da su nepropisno parkirana vozila u ulicama Rade Vranješević, Vladike Platona i Đure Đakovića – izdali su prekršajne naloge.
 

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.