Banjaluka

Stanivuković: Dolazim na miting 'Srpska te zove', pozivam sve da dođu

  • Izvor: Agencije
  • 15.04.2024. 14:49

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je danas da će doći na veliki narodni miting "Srpska te zove", koji će u četvrtak biti održan u Banjaluci.

"Dolazim prvo kao Srbin, pravoslavac, dolazim kao čovjek, dolazim i kao gradonačelnik. Pozivam se Banjalučane da dođu. Svim svojim bićem sam da odbranim nacionalne interese svog naroda, da zaštitimo imovinu Republike Srpske ne gledajući formalno-pravno ko kojoj poziciji pripada, ima tema u kojima to nije važno",- rekao je Stanivuković.

On je istakao da je ovo nacionalna tema i pozvao sve građane da dođu na miting.

"Naravno da je moja dužnost da budem tamo gdje god je potrebno i da dam svoj maksimalni doprinos. Moja dužnost je da pozovem sve Banjalučane, sve naše građane, ne samo iz Banjaluke, cijele Republike Srpske, ali ja kao domaćin u Banjaluci imam svakako najveću odgovornost. Ovim putem pozivam da se odazovemo na skup koji govori da trebamo da budemo svi jedinstveni, da nema ni politike, ni političke stranke koja može da ima suprotno mišljenje od toga da mi nismo genocidan narod, da smo mi proživjeli žrtvu, da smo mi ti koji su stradali", rekao je Stanivuković.

On je rekao da će poslanici PDP-a podržati usvajanje izvještaja Međunarodne komisije za Srebrenicu u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program