Бањалука

Станивуковић: Долазим на митинг 'Српска те зове', позивам све да дођу

  • Извор: Агенције
  • 15.04.2024. 14:49

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је данас да ће доћи на велики народни митинг "Српска те зове", који ће у четвртак бити одржан у Бањалуци.

"Долазим прво као Србин, православац, долазим као човјек, долазим и као градоначелник. Позивам се Бањалучане да дођу. Свим својим бићем сам да одбраним националне интересе свог народа, да заштитимо имовину Републике Српске не гледајући формално-правно ко којој позицији припада, има тема у којима то није важно",- рекао је Станивуковић.

Он је истакао да је ово национална тема и позвао све грађане да дођу на митинг.

"Наравно да је моја дужност да будем тамо гдје год је потребно и да дам свој максимални допринос. Моја дужност је да позовем све Бањалучане, све наше грађане, не само из Бањалуке, цијеле Републике Српске, али ја као домаћин у Бањалуци имам свакако највећу одговорност. Овим путем позивам да се одазовемо на скуп који говори да требамо да будемо сви јединствени, да нема ни политике, ни политичке странке која може да има супротно мишљење од тога да ми нисмо геноцидан народ, да смо ми проживјели жртву, да смо ми ти који су страдали", рекао је Станивуковић.

Он је рекао да ће посланици ПДП-а подржати усвајање извјештаја Међународне комисије за Сребреницу у Народној скупштини Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм