Draško Stanivuković

Trivićka će biti gradonačelnik, kao što je sada predsjednik

  • Izvor: ATV
  • 24.01.2024. 19:13

Trivićka će biti gradonačelnik, kao što je i sada predsjednik - odgovor je to Draška Sranivukovića na najavu Jelene Trivić da će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Stanivuković joj na predstojećim izborima predviđa već viđen scenario i predlaže političku penziju. 

"Aktuelna predsjednica Republike Srpske želi da bude aktuelna gradonačelnica, ja nisam siguran da dvije funkcije može odjednom da obavlja, ona je očigledno presposobna pa može da mandat predsjednika paralelno sa mandatom gradonačelnika. Ja sam siguran da će ona deset puta gore proći nego na izborima proteklim. Ide u apsolutnu političku destrukciju, dva poraza zaredom - kraj političke karijere", rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Bahat, osion, otrcan i izlizan samo su neki od epiteta kojima Trivićka opisuje svog bivšeg saborca, a danas najvećeg neprijatelja. Gostujući, po običaju, na federalnim medijima odgovorila je Stanivukoviću i ponovo ga svrstala u redove SNSD-a.

"Vidim da je dobro prepisivao od Dodika,da ga dobro imitira, da je dobar u toj osionosti, bahatosti u toj svojoj nekoj samouvjerenosti, samo neka tako nastavi. Smiješno je gledati tako mladog čovjeka, a tako otrcanog, izlizanog, obzirom da pokušava kopirati ovog koji odlazi sa scene", rekla je Jelena Trivić, predsjednik NF-a.

Bez obzira u kakvim je odnosima sa bivšim saborcima Trivićka računa na podršku opozicionih stranaka, iako kako stvari stoje, podrške ni od koga nema ni na vidiku. I dok se već rasuta opozicija, rasparčava i u banjalučkoj vladajućoj većini mudro ćute. O mogućem kandidatu još ni riječi. A s obzirom da se kandidati opozicije međusobno optužuju i opanjkavaju previše truda čini se neće ni trebati.

Pratite nas i putem Vibera