"Trka" za gradonačelnika

Trivićka kandidat, Stanivuković kaže da je sujetna

  • Izvor: ATV
  • 20.04.2024. 19:27

Jelena Trivić koja i dalje misli da je predsjednik Republike, kreće u trku za gradonačelnika Banjaluke. Prošli put je mislila da je pobijedila, a sada misli da je jedini kandidat opozicije.

"Sa jedne strane imamo dva kandidata režima, neću govoriti o njima ali sa druge strane imamo sigurnog kandidata opozicije. To sam ja", rekla je Jelena Trivić, kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Sujetna i želi da komšijina krava crkne. Tako je na kandidaturu bivše stranačke koleginice odgovorio Draško Stanivuković. On će kaže osvojiti 45, a Trivićeva samo 15 odsto glasova. 

"Ako bih trebao nešto da kažem o njenoj kandidaturi ja bih rekao vrijeme će pokazati. Da je ona jednostavno savršen izliv jedne sujete u kojoj sada želite da komšijina krava crkne", rekao je Draško Stanivuković, kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

"Ako je stvar moje sujete, nije stvar sujete ovih ljudi, koliko nas je bilo 220 delegata na gradskom odboru. Jesu li svi oni sujetni. Ja znam da bi njemu bilo lakše da mene nema u ovoj kandidaturi", kaže Trivićka.

Nekada su zajedno slavili izmišljene pobjede, i hvalili jedno drugo. Danas se časte uvredama. 

"Kada neko ne ostvari svoj politički cilj onda želi da ima taj rušilački faktor oko svih oko sebe. Znate", dodaje Stanivuković.

Narodni front, tvrdi Trivićka, druga je stranka u Banjaluci. I to poslije SNSD-a. Na pitanje prema kojim izvorima, odgovara:

"Ne mogu vam otkrivati medijsku kuću jer ih mi radimo interno za sebe. Da hoćemo da objavljujemo mi bismo to objavljivali. U ovom trenutku Narodni front je druga stranka iza SNSD-a".

Nada se i podršci ostalih opozicionih stranaka. Istom se nada i Draško Stanivuković. Međutim, u opoziciji već dugo puca po svim šavovima. Posebno u PDP-u, koga je već jednom podijelila Jelena Trivić. Isto bi, baš zbog kandidature za gradonačelnika, mogao da uradi i Stanivuković. 

Pratite nas i putem Vibera