"Трка" за градоначелника

Тривићка кандидат, Станивуковић каже да је сујетна

  • Извор: АТВ
  • 20.04.2024. 19:27

Јелена Тривић која и даље мисли да је предсједник Републике, креће у трку за градоначелника Бањалуке. Прошли пут је мислила да је побиједила, а сада мисли да је једини кандидат опозиције.

"Са једне стране имамо два кандидата режима, нећу говорити о њима али са друге стране имамо сигурног кандидата опозиције. То сам ја", рекла је Јелена Тривић, кандидат за градоначелника Бањалуке.

Сујетна и жели да комшијина крава цркне. Тако је на кандидатуру бивше страначке колегинице одговорио Драшко Станивуковић. Он ће каже освојити 45, а Тривићева само 15 одсто гласова. 

"Ако бих требао нешто да кажем о њеној кандидатури ја бих рекао вријеме ће показати. Да је она једноставно савршен излив једне сујете у којој сада желите да комшијина крава цркне", рекао је Драшко Станивуковић, кандидат за градоначелника Бањалуке.

"Ако је ствар моје сујете, није ствар сујете ових људи, колико нас је било 220 делегата на градском одбору. Јесу ли сви они сујетни. Ја знам да би њему било лакше да мене нема у овој кандидатури", каже Тривићка.

Некада су заједно славили измишљене побједе, и хвалили једно друго. Данас се часте увредама. 

"Када неко не оствари свој политички циљ онда жели да има тај рушилачки фактор око свих око себе. Знате", додаје Станивуковић.

Народни фронт, тврди Тривићка, друга је странка у Бањалуци. И то послије СНСД-а. На питање према којим изворима, одговара:

"Не могу вам откривати медијску кућу јер их ми радимо интерно за себе. Да хоћемо да објављујемо ми бисмо то објављивали. У овом тренутку Народни фронт је друга странка иза СНСД-а".

Нада се и подршци осталих опозиционих странака. Истом се нада и Драшко Станивуковић. Међутим, у опозицији већ дуго пуца по свим шавовима. Посебно у ПДП-у, кога је већ једном подијелила Јелена Тривић. Исто би, баш због кандидатуре за градоначелника, могао да уради и Станивуковић. 

Пратите нас и путем Вибера