Dom zdravlja

U Banjaluci počinju sistematski pregledi za upis budućih prvačića

  • Izvor: SRNA
  • 19.02.2024. 15:13

Na području Banjaluke sistematski pregledi za upis u prvi razred osnovne škole obavljaju se u specijalističkim ambulantama iz pedijatrije na lokalitetu Poliklinike za svu djecu koja su evidentirana kod pedijatra u banjalučkom Domu zdravlja, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz Doma zdravlja Banjaluka naveli su da se u prvi razred školske 2024/25. godine upisuju djeca rođena u periodu od 1. septembra 2017. godine do 31. avgusta 2018. godine.

Šamar Vašingtonu: Mađari odbili da prime američke senatore!

Šamar Vašingtonu: Mađari odbili da prime američke senatore!

"Roditelji telefonskim putem budu obaviješteni o terminu pregleda, koji će obavljati pedijatri kod kojeg je dijete evidentirano", naveli su u Domu zdravlja Banjaluka.

Na sistematski pregled je, osim elektronske knjižice, potrebno donijeti takozvanu plavu zdravstvenu knjižicu - ukoliko je roditelji posjeduju, zbog uvida u vakcinalni status djeteta, kao i drugu dokumentaciju ukoliko dijete ima neke zdravstvene probleme.

Lukašenko: Bjelorusija je uvijek spremna da podrži Republiku Srpsku

Lukašenko: Bjelorusija je uvijek spremna da podrži Republiku Srpsku

Iz Doma zdravlja Banjaluka su naveli da je u specijalističkim ambulantama iz pedijatrije određena jedna ambulanta isključivo za sistematske preglede djece za upis u prvi razred osnovne škole.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem broja telefona 051/247-347.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.