Milana Mišić

Ulice u banjalučkom naselju u katastrofalnom stanju

  • Izvor: ATV
  • 12.10.2023. 09:24

Trenutno najveći problem u mjenoj zajednici Lauš su ulice koje su u katastrofalnom stanju, rekla je za ATV jutro Milana Mišić, predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Lauš 1.

Kako kaže, dugo se nije ništa radilo pa je s vremenom sve gore i gore.

„Dolazi hladnije vrijeme, a ulice na Laušu su strme i već kada krenu kiše i snijeg, neće više biti moguće proći tim ulicama autom, kolike su rupe“, rekla je Mišićeva.

Kaže da od 2022. godine šalju dopise u Gradsku upravu Banjaluka, a odgovor često ni ne stigne.

„Najčešće ne dobijemo odgovor. Sad smo poslali prioritete za sljedeću godinu. Međutim, od prošle godine, mislim da je jedna stavka možda urađena, ali uglavnom, sve je isto“, naglasila je Mišićeva.

Što se tiče autobuskoh stajališta, ona imaju samo metalnu konstrukciju a negdje i na krovu ima pukotina što može ugroziti bezbjednost građana koji čekaju autobus.

U naselju nedostaje i dječije igralište, a jedno je planirano u Ulici Vladimira Rolovića.

„Međutim, nije ništa urađeno, nisu ni počeli saradom. Ima jedno igralište u MZ Lauš 2 ali je jako malo, nema ogradu, nema ni rasvjetu“, navela je Mišićeva.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.