Nenad Nešić

"Ako neko krši ustavno-pravni poredak to je Čampara, malo mu i dvije funkcije od dvije partije"

  • Izvor: ATV
  • 24.04.2023. 09:06

"Ako neko u ovom zemlji krši ustavno-pravni poredak, to je SDA-ov ministar unutrašnjih poslova i delegat NIP u Domu naroda Parlamenta FBiH Aljoša Čampara kojem su malo dvije funkcije koje je dobio od dvije različite partije, pa bi da bude i član Predsjedništva BiH i ministar bezbjednosti i ministar odbrane, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

"Čampara treba da zna da, srećom po ovaj narod, on niti može niti će mobilisati i u sukobe slati SIPA, Direkciju za koordinaciju policijskih tijela i Oružane snage BiH. Sukobi i rat su samo u Čamparinoj usijanoj glavi, zato mu poručujem: “Igraj se rata na video igricama, u BiH rata biti neće", ističe Nešić.

Trivićka hrli ka klubu u NSRS: Nešić joj oštro odgovorio

Trivićka hrli ka klubu u NSRS: Nešić joj oštro odgovorio

Nešić kaže da je Čampara niša ne pita i da će tako i ostati.

"Srećom, Čampara se ništa ne pita i tako će i ostati. On treba prvo da nauči da jednu trećinu sastava policijskih agencija na nivou BiH, kao i Oružanih snaga, čine Srbi iz Republike Srpske i da Republika Srpska finansira budžet institucija BiH u iznosu od jedne trećine. Takođe, izgleda da je zaboravio da je srpski narod konstitutivan narod u BiH, a da je Republika Srpska jedan od dva ravnoprava entiteta. Tapija na BiH je 3/3, a nikako 1/1 u korist jednog naroda. On kaže da zna da bi razne Čampare koje svojataju BiH željele da sve bude samo njihovo i da zapošljavaju samo svoju rodbinu, ali da je Dejotonski mirovni sporazum realnost i ''što ga prije prihvate, svima će biti bolje''-poručio je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Novaković Bursać: I danas osjećamo posljedice genocida nad Srbima

Novaković Bursać: I danas osjećamo posljedice genocida nad Srbima

Podsjećamo, Aljoša Čampara je rekao da će policijske agencije s nivoa BiH, kao i Oružane snage BiH, federalna policija, NATO i EUFOR, "osujetiti pokušaj nasrtanja na teritorijalni integritet i suverenitet BiH".

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina