Nenad Nešić

"Ako neko krši ustavno-pravni poredak to je Čampara, malo mu i dvije funkcije od dvije partije"

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2023. 09:06

"Ako neko u ovom zemlji krši ustavno-pravni poredak, to je SDA-ov ministar unutrašnjih poslova i delegat NIP u Domu naroda Parlamenta FBiH Aljoša Čampara kojem su malo dvije funkcije koje je dobio od dvije različite partije, pa bi da bude i član Predsjedništva BiH i ministar bezbjednosti i ministar odbrane, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

"Čampara treba da zna da, srećom po ovaj narod, on niti može niti će mobilisati i u sukobe slati SIPA, Direkciju za koordinaciju policijskih tijela i Oružane snage BiH. Sukobi i rat su samo u Čamparinoj usijanoj glavi, zato mu poručujem: “Igraj se rata na video igricama, u BiH rata biti neće", ističe Nešić.

Trivićka hrli ka klubu u NSRS: Nešić joj oštro odgovorio

Trivićka hrli ka klubu u NSRS: Nešić joj oštro odgovorio

Nešić kaže da je Čampara niša ne pita i da će tako i ostati.

"Srećom, Čampara se ništa ne pita i tako će i ostati. On treba prvo da nauči da jednu trećinu sastava policijskih agencija na nivou BiH, kao i Oružanih snaga, čine Srbi iz Republike Srpske i da Republika Srpska finansira budžet institucija BiH u iznosu od jedne trećine. Takođe, izgleda da je zaboravio da je srpski narod konstitutivan narod u BiH, a da je Republika Srpska jedan od dva ravnoprava entiteta. Tapija na BiH je 3/3, a nikako 1/1 u korist jednog naroda. On kaže da zna da bi razne Čampare koje svojataju BiH željele da sve bude samo njihovo i da zapošljavaju samo svoju rodbinu, ali da je Dejotonski mirovni sporazum realnost i ''što ga prije prihvate, svima će biti bolje''-poručio je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Novaković Bursać: I danas osjećamo posljedice genocida nad Srbima

Novaković Bursać: I danas osjećamo posljedice genocida nad Srbima

Podsjećamo, Aljoša Čampara je rekao da će policijske agencije s nivoa BiH, kao i Oružane snage BiH, federalna policija, NATO i EUFOR, "osujetiti pokušaj nasrtanja na teritorijalni integritet i suverenitet BiH".

Pratite nas i putem Vibera

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм