Aljoša Čampara "ohladio glavu"

Nešić: Konačno smo doživjeli priznanje jednog političara iz Sarajeva da niko nema tapiju na BiH

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2023. 14:49

"Radujem se da je federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara od juče doživio katarzu i ohladio glavu, te da danas poziva na mir. Drago mi je da je moja izjava na njega djelovala i edukativno i da smo konačno doživjeli priznanje jednog političara iz Sarajeva da niko nema tapiju na BiH. Još samo da njegove riječi počnu pratiti i djela", prokomentarisao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić odgovor ministra unutrašnjih poslova FBiH i delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH.

Nešić kaže da je uvijek branio i uvijek će braniti Republiku Srpsku.

"Ako neko krši ustavno-pravni poredak to je Čampara, malo mu i dvije funkcije od dvije partije"

"Nenad Nešić je uvijek branio i uvijek će braniti Republiku Srpsku. Njana najbolja odbrana je Dejtonski mirovni sporazum koji joj je dao njene ustavne nadležnosti, potvrdio njenu teritoriju i njen unutrašnji suverenitet. I te nadležnosti i unutrašnji suverenitet će i biti sačuvani.''

Dodik Durakoviću: Informiši se u svojoj Republici, a ne po FBiH

Dodik Durakoviću: Informiši se u svojoj Republici, a ne po FBiH

Nešić podsjeća da nikada niko iz Republike Srpske nije prijetio ratom i da su sve političke partije iz Srpske uvijek pozivale na mir, što se ne može reći za Čamparu i njegovog bivšeg lidera ali i neke sadašnje mu koalicione partnere.

"No, ne želim više da ga kritikujem jer danas ipak poziva na mir i iskazuje privrženost dejtonskoj strukturi BiH", zaključio je Nešić. 

Pratite nas i putem Vibera


  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)