Sanja Vulić

"Bisera Turković bi trebala da podnese ostavku"

  • 11.12.2020. 22:55

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je večeras da bi ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković trebala da podnese ostavku.

 

"Uz hitno izvinjenje najmanje što ministarka može uraditi jeste da podnese ostavku jer je stranka, narod i grad iz kojeg dolazi neće pozvati na odgovornost", rekla je Vulićeva Srni i osudila izjavu Turkovićeve koja je pozvala na ukidanje Republike Srpske, a legitimno izabranog predstavnika srpskog naroda u Predsjedništvu BiH Milorada Dodika "poredi sa Hitlerom".

Ona je uvjerena da će na žalost ovoj izjavi mnogi i aplaudirati što je, kako je istakla, u 2020. godini tužno, porazno i skandalozno.

"Imaginarna, nepostojeća ministarka. Neko ko sije zlo i mržnju na svakom koraku. I vi, kažete, želite izmjene Ustava, jednu državu! Ovakvi, poput Turkovićeve pustiće plin, a sve Srbe u jednu halu natrpati u toj `unitarnoj` BiH. Sramota od žene, sramota kao ljudsko biće. Dno, dna!", izjavila je Vulićeva. 

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.