NЕDJЕLjA U 12

‘VASKRŠNjA PRIČA': Vaskrs uz pjesmu, igru i divne priče iz cijele Srpske

  • Izvor: ATV
  • 03.05.2024. 17:00

Praznični program 'Vaskršnja priča' biće prilika da se družimo i slavimo Hristovo vaskrsenje i spasenje, porodičnu radost i sreću, i zato nam se pridružite u nedjelju od 12 časova.

Naši Dragana Božić i Aleksandar Jovanović, oživjeće vaskršnje običaje i tradiciju, sa mnogobrojnim sagovornicima, pričama iz cijele zemlje, zdravicama, igrom i pjesmom, bogatom trpezom i predivnom atmosferom, zajedno sa vama obilježiti najveći hrišćanski praznik.

'Želimo da, kao i svake godine, budemo dio porodičnog slavlja i čarobne energije praznika, a koje u svakom srcu izaziva Vaskrs. Posebnim pričama koje smo odabrali, u centar pažnje ćemo staviti ljubav, humanost, prijateljstvo, porodicu, te očuvanje našeg religijskog i kulturnog identiteta. Želimo da našoj publici, koja sa nama godinama proslavlja praznike, i ove godine u domove unesemo radost i ljubav.', kaže Dragana Božić, urednica emisije, i dobro poznato lice naše medijske kuće.

Očekuje vas pregršt priča o narodnim vaskršnjim običajima, simbolici ovog praznika, mnogo igre i pjesme, predivnih razglednica iz naših manastira, i priče ljudi koji na autentičan način čuvaju našu tradiciju, običaje i onioh koji najbolje pričaju o suštini Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, kojem je suština vjera u novi, bolji i ljepši život.

'Vaskršnja priča' donijeće radost osmijeh i najljepše želje i zato slavite sa nama u nedjelju od 12 časova.

Pratite nas i putem Vibera