Ratobornije i radikalnije

Britanci za defile straha u Bužimu nijemi, a sankcije zbog Dana Srpske

  • Izvor: ATV
  • 15.01.2024. 16:42

Dok se Britanci razbacuju sankcijama, pa i marketinškim agencijama zbog promocije Dana Republike Srpske, kao ni prethodnih godina riječ nisu izrekli za druga obilježavanja poput onih u Bužimu.

Žustrije i ratobornije iz godine u godinu "Marš ponosa i časti Munja 1993" u Bužimu i ove godine razdvojio je BiH od sadašnjosti i vratio je u ratne devedesete gdje su ratne uniforme i zastave uz povike "Alahu ekbar" donosile strah i krv.

Britanci su se oglasili, ali ne zbog ovoga. Saopštili su da su uveli sankcije marketinškoj agenciji "Mania" iz Banjaluke zbog organizovanja i promocije Dana Republike Srpske - 9. januara.

Njima je više zasmetao Dan Republike Srpske, nego ratni pokliči koji već godinama dolaze iz Bužima. Možda zbog umiješanosti britanskih obavještajaca u dešavanjima u Srebrenici, London je odlučio da ne reaguje na ratne pokliče Bužimljana, a da pažnju skrenu na Banjaluku.

Britanci uveli sankcije firmi iz Banjaluke zbog organizacije Dana Republike

Britanci uveli sankcije firmi iz Banjaluke zbog organizacije Dana Republike

Tamo im je zasmetalo dostojanstveno obilježavanje Dana Republike Srpske. Ima to i smisla, jer izvještaji obavještajaca najbolje govore da se Britanci znaju kretati samo kroz rat i haos. A kako napraviti veći haos od ćutanja na Bužimnjane i napada na Srpsku.

Ne treba nikada zaboraviti Pašićevu poruku srpskom narodu "Kada se dijete rodi, naučite ga da mrzi Еngleze", ili one velike izreke "Ako vidiš na dnu okeana da se ribe svađaju, znaj da je Еnglez u blizini".


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?