Milorad Dodik

"U slučaju Cikotića Tužilaštvo da radi svoj posao"

  • 28.11.2020. 13:12

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom najave da će Selmo Cikotić biti vraćen u optužnicu za ratne zločine nad Hrvatima u Bugojnu, da Tužilaštva BiH treba da radi svoj posao.

"Tužilaštvo neka radi svoj posao. Očigledno je da tu ima mnogo nastojanja da nije bilo sve adekvatno rađeno", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je ukazao da stanjem u pravosuđu vlada opšte nezadovoljstvo, ali da vjeruje da će uspjeti da vrate povjerenje društva.

"Ovo kako je do sada rađeno u pravosuđu, zaista nije valjalo", rekao je Dodik.

Selmo Cikotić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara, će odlukom Tužilaštva BiH biti vraćen u optužnicu za ratne zločine protiv hrvatskog civilnog stanovništva na području Bugojna.

Cikotić se vraća u optužnicu za ratne zločine protiv civilnog stanovništva u predmetu "DŽevad Mlaćo i ostali", iz koje je nezakonito brisan prije dvije godine, mimo saglasnosti hrvatskih žrtava, piše današnji zagrebački "Večernji list", izdanje za BiH. 

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.