Objavio video

Federalni ministar poziva na skup: Isak nastavlja sa provokacijama

  • Izvor: ATV
  • 24.04.2024. 20:10

Iz drugog entiteta ponovo dolaze provokacije. Ovoga puta oglasio se federalni ministar Ramo Isak.

Isak je u objavi na društvenoj mreži Instagram objavio video snimak uz poziv na okupljanje koje će u subotu biti organizovano u Zenici.

Dok rukovodstvo Republike Srpske poziva na suživot ili mirni razlaz u BiH, federalni ministar Ramo Isak ponosi se izjavama Ćamila Durakovića koji je jednom prilikom izjavio da razlaz znači rat.

"Uvaženi građani BiH, istinske patriote, svi oni koji vole svoju domovinu gdje god bili, pridružite nam se u subotu na Smetovima kod Zenice, pokažimo na ovaj način da druge domovine nemamo, a da našu jedinu BiH ne damo! Pokažimo svijetu jedinstvo i pravu sliku šta je snaga naroda vođena iskrenim patriotama! Vidimo se u subotu na Smetovima u 13 sati. Domovina te zove“, naveo je Isak u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Duraković je ovom objavom pozvao na skup koji će u subotu, 27. aprila, biti održan na Smetovima u Zenici. U objavi je takođe navedeno da će do Smetova biti održan defile vozilima.

Podsjećamo, ranije danas je iz Bosanskog/Bošnjačkog Narodnog vijeća upućeno saopštenje u kojem se ponovo poziva na sukobe, spominju genocidi i ratna dešavanja.

Nove prijetnje iz drugog entiteta: Pominju sukobe, ratna dešavanja i genocide

Nove prijetnje iz drugog entiteta: Pominju sukobe, ratna dešavanja i genocide



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: