Fikret Abdić ponovo na čelu Velike Kladuše

  • 16.11.2020. 00:29

U Bosni i Hercegovini su danas održani Lokalni izbori. Na ovogodišnjim izborima na području Opštine Velika Kladuša učestvovalo je 13 političkih subjekata, od čega je 10 političkih stranaka, odnosno koalicija i 3 nezavisna kandidata sa ukupno 240 kandidata koji su u trci za 28 vijećničkih mjesta. 

Prema nezvaničnim informacijama kao i izvještajima političkih partija, u Velikoj Kladuši, na izborima za opštinskog načelnika sa do 500 glasova prednosti vodi kandidat Laburističke stranke BiH Fikret Abdić, na drugom mjestu je nezavisni kandidat Jasmin Hušić, a trenutno treći također nezavisni kandidat za načelnika Adem Pajazetović. 

Na četvrtom i petom mjestu po broju glasova su nezavisni kandidati Edin Behrić i Ramo Hušidić.

(radiovkladusa)

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program