Stručnjak za bezbjednost

Galijašević: Ramo Isak otkrio da nema pristup tajnim informacijama

  • 06.11.2023. 17:29

U nedjeljnom gostovanju federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka na FTV-u otkrili smo da da ministar nema pristup tajnim i vrlo tajnim informacijama - da odobrenje od nadležnih službi nije još uvijek dobio, rekao je stručnjak za bezbjednost Dževad Galijašević.

- Uprkos činjenici da je imenovan od "nama dragog Šmita" Ramo Isak je mlatarao u studiju najprizemnijom, ratnohuškačkom, retoričkom aparaturom nastalom u krilu lažnih patriota koji se nikada nisu odrekli veze sa organizovanim kriminalom i koji samo galame budeći ili održavajuži najprizemnije strasti kod vlastitog naroda - naveo je Galijašević za portal Pravda.

On kaže da Isak odlično znada je Izvještaj Italijanske tajne službe o indikatorima i prirodi terorističke prijetnje u regionu napisao jedan čovjek  iz Maglaja, jedan iz Doboja i jedan iz Banjaluke.

- Pošto sam, javno, direktno i jasno, na mnogim televizijskim stanicama i štampanim i elektronskim medijima, i lično, ovaj Izvještaj italijanske službe nazvao promašenim, pa i besmislenim, siguran da je on nastao kao rezultat loših procjena nakon eskalacije sukoba u Gazi i američke potrebe da evropsku javnost "zabavi" terorističkom prijetnjom i ukloni refloktere evropske javnosti sa pokolja i genocida koji izraelska vojska provodi nad nedužnim Palestincima, mogu biti siguran da Ramo Isak nije mislio na mene kad je otkrio "tajnu italijansku vezu u Maglaju". Moje izjave nisu bile zaštićene nijednim stepenom tajnosti i dostupne su ministru od koga su tajne sakrivene - naveo je Galijašević.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.