Стручњак за безбједност

Галијашевић: Рамо Исак открио да нема приступ тајним информацијама

  • 06.11.2023. 17:29

У недјељном гостовању федералног министра унутрашњих послова Раме Исака на ФТВ-у открили смо да да министар нема приступ тајним и врло тајним информацијама - да одобрење од надлежних служби није још увијек добио, рекао је стручњак за безбједност Џевад Галијашевић.

- Упркос чињеници да је именован од "нама драгог Шмита" Рамо Исак је млатарао у студију најприземнијом, ратнохушкачком, реторичком апаратуром насталом у крилу лажних патриота који се никада нису одрекли везе са организованим криминалом и који само галаме будећи или одржавајужи најприземније страсти код властитог народа - навео је Галијашевић за портал Правда.

Он каже да Исак одлично знада је Извјештај Италијанске тајне службе о индикаторима и природи терористичке пријетње у региону написао један човјек  из Маглаја, један из Добоја и један из Бањалуке.

- Пошто сам, јавно, директно и јасно, на многим телевизијским станицама и штампаним и електронским медијима, и лично, овај Извјештај италијанске службе назвао промашеним, па и бесмисленим, сигуран да је он настао као резултат лоших процјена након ескалације сукоба у Гази и америчке потребе да европску јавност "забави" терористичком пријетњом и уклони рефлоктере европске јавности са покоља и геноцида који израелска војска проводи над недужним Палестинцима, могу бити сигуран да Рамо Исак није мислио на мене кад је открио "тајну италијанску везу у Маглају". Моје изјаве нису биле заштићене ниједним степеном тајности и доступне су министру од кога су тајне сакривене - навео је Галијашевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: