ATV

Poruke iz Srpske

Helez isfrustriran zbog propalog spina

  • Izvor: ATV
  • 02.12.2023. 20:52

Priča Zukana Heleza da on ima pravo da blokira odluke Savjeta ministara je dokaz koliko je on pogubljen i isfrustriran nakon što mu je propao prvobitni spin o postojanju paravojnih kampova u Republici Srpskoj, kaže Sanja Vulić, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH.

"Helezove najave blokade odluka Savjeta ministara su odlične, a fokus je na njemu, Srbi ništa ne blokiraju. Ne znam samo kako na ovakvu retoriku ćuti dio međunarodne zajednice i Majkl Marfi? Očigledno je da su saglasni sa svim blokadama, napadima i urušavanju ustavnog poretka BiH koji dolaze od bošnjačkih političara. Ovakve njihove izjave pokazuju i očaj stranih mentora koji preko likova poput Heleza pokušavaju da plasiraju u javnost šuplje priče o navodnom postojanju kampova", istakla je Vulićeva.

Oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Srpske. Kaže da Helez pravi višestruku štetu. Reakcija je ovo Siniše Karana na nove Helezove tvrdnje da u Republici Srpskoj postoje paravojni kampovi samo što je ovog puta još lupio da se u tim kampovima puca plastičnim mecima.

Ljudi poput Zukana Heleza najbolje ruše BiH, jedna je od reakcija iz Srpske na ponašanje i izjave ministra odbrane u Savjetu ministara BiH. 

Opširnije o svemu u video prilogu.

Pratite nas i putem Vibera