Поруке из Српске

Хелез исфрустриран због пропалог спина

  • Извор: АТВ
  • 02.12.2023. 20:52

Прича Зукана Хелеза да он има право да блокира одлуке Савјета министара је доказ колико је он погубљен и исфрустриран након што му је пропао првобитни спин о постојању паравојних кампова у Републици Српској, каже Сања Вулић, шеф Kлуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ.

"Хелезове најаве блокаде одлука Савјета министара су одличне, а фокус је на њему, Срби ништа не блокирају. Не знам само како на овакву реторику ћути дио међународне заједнице и Мајкл Марфи? Очигледно је да су сагласни са свим блокадама, нападима и урушавању уставног поретка БиХ који долазе од бошњачких политичара. Овакве њихове изјаве показују и очај страних ментора који преко ликова попут Хелеза покушавају да пласирају у јавност шупље приче о наводном постојању кампова", истакла је Вулићева.

Огласио се и министар унутрашњих послова Српске. Kаже да Хелез прави вишеструку штету. Реакција је ово Синише Kарана на нове Хелезове тврдње да у Републици Српској постоје паравојни кампови само што је овог пута још лупио да се у тим камповима пуца пластичним мецима.

Људи попут Зукана Хелеза најбоље руше БиХ, једна је од реакција из Српске на понашање и изјаве министра одбране у Савјету министара БиХ. 

Опширније о свему у видео прилогу.

Пратите нас и путем Вибера