Ispitano šest svjedoka

Istragu o napadu na Borislava Rakića preuzelo Tužilaštvo Posavskog kantona

  • 03.09.2018. 12:20

Tužilaštvo Posavskog kantona preuzelo je rukovođenje istragom o nedavnom napadu na načelnika opštine Vukosavlje Borislava Rakića na njegovom imanju u Gornjem Svilaju u federalnoj opštini Odžak, rekao je Srni policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Posavskog kantona Marijan Mikić.

On je istakao da je do sada ispitano šest svjedoka, te da još nisu dobili nalaze otisaka, odnosno parafinsku rukavicu. 

Mikić je napomenuo da Tužilaštvo nije tražilo pritovor za osumnjičenog Amira Mehića, koji je obrađen i pušten. 

"Istraga ide normalno, kao i u svim drugim predmetima. Rade se određena vještačenja na skuteru. Čekaju se nalazi vještačenja i sve je u fazi provjera", naveo je on. 

Načelnik opštine Vukosavlje Borislava Rakića napadnut je 30. avgusta kada je na njega pucano iz vatrenog oružja sa lokaliteta Dolaće u mjestu Gornji Svilaj dok je bio na skuteru na rijeci Savi. U izjavi policiji, Rakić je rekao da je na njega pucao Mehić, kojeg poznaje.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program