Ispitano šest svjedoka

Istragu o napadu na Borislava Rakića preuzelo Tužilaštvo Posavskog kantona

  • 03.09.2018. 12:20

Tužilaštvo Posavskog kantona preuzelo je rukovođenje istragom o nedavnom napadu na načelnika opštine Vukosavlje Borislava Rakića na njegovom imanju u Gornjem Svilaju u federalnoj opštini Odžak, rekao je Srni policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Posavskog kantona Marijan Mikić.

On je istakao da je do sada ispitano šest svjedoka, te da još nisu dobili nalaze otisaka, odnosno parafinsku rukavicu. 

Mikić je napomenuo da Tužilaštvo nije tražilo pritovor za osumnjičenog Amira Mehića, koji je obrađen i pušten. 

"Istraga ide normalno, kao i u svim drugim predmetima. Rade se određena vještačenja na skuteru. Čekaju se nalazi vještačenja i sve je u fazi provjera", naveo je on. 

Načelnik opštine Vukosavlje Borislava Rakića napadnut je 30. avgusta kada je na njega pucano iz vatrenog oružja sa lokaliteta Dolaće u mjestu Gornji Svilaj dok je bio na skuteru na rijeci Savi. U izjavi policiji, Rakić je rekao da je na njega pucao Mehić, kojeg poznaje.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)