Ministar

Minić: Nemoguće da Sud postupa na ovakvim postulatima

  • Izvor: ATV
  • 13.02.2024. 14:19

Ovdje smo da se zapitamo da li je moguće da provodimo izbore da izaberemo Parlament koji nije u stanju da zaštiti da Sud sudi po nekakvim nelegalnim aktima koje je donio neko ko sam sebe smatra visokim predstavnikom, rekao je ministar Savo Minić.

"Mi smo ovdje došli, ne da nekoga provociramo, naprotiv, mi šaljemo poruke mira, ovo će se desiti svim narodima u BiH i desiće se svima onima koji budu htjeli takav politički avanturizam da neko ko nije na legitiman način izabran niti ima to pravo i mogućnost donosi zakon po kojim postupa Sud", rekao je Minić.

Pucar: Tužilaštvo ima obavezu da dokaže da Šmit ima odluku Savjeta bezbjednosti

Pucar: Tužilaštvo ima obavezu da dokaže da Šmit ima odluku Savjeta bezbjednosti

On je istakao da se vodi krivični u kojem Sud može donijeti kaznu koja može biti zatvorska,

"Sud donosi ozbiljne mjere i ozbiljne odluke, da li je moguće da svi ostajemo nijemi samo zato što se to dešava gospodinu Miloradu Dodiku, Milošu Lukiću, sutra će se desiti bilo kome drugom. Nemoguće da na ovakvim postulatima postupa najviši Sud koji bi trebao da se, između ostalog, bavi zaštitom i ustavnosti i zakonitosti", jasan je Minić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.