Nakon sastanka

Nikšić: Ostajemo opredijeljeni da tražimo kompromise

  • Izvor: ATV
  • 27.02.2024. 17:40

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić rekao je danas u Mostaru nakon sastanka sa partnerima u vlasti na nivou BiH da su nakon sastanka koji je danas održan ostali na pozicijama na kojima su bili i ranije.

"Ostali smo otvoreni da ćemo pokušati uraditi sve što možemo na bilo kojem od od zakona o kojima pričamo“, rekao je Nikšić.

Kako je dodao, Zakon o sprečavanju sukoba interesa je najbliži da ga okončaju i završe.

"Kada je riječ o Zakonu o sudovima i Izbornom zakonu ostali su zakovani u spornim stvarima. Kada je u pitanju Izbori zakon napravljeni su značajni iskoraci u drugim oblastima“, rekao je Nikšić.

Kako je dodao, partneri u vlasti na nivou BiH ostaju opredijeljeni da rade, traže kompromise.

"Očito je da smo najviše kompromisa do sada mogli postići i sada svako misli da je kompromis ono što on smatra da su pozicije koje treba da budu u tim zakonima“, rekao je Nikšić.

Kako je naveo, motiviše ga što i kada se ne slože, ne dogovore, rade u atmosferi koja ne znači sukobe i podjele.

"Iznijeli smo stavove i sada ćemo pokušati danje da to rješavamo“, dodao je on.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?