Sa dva sina i pet automobila

Ramo Isak u Srebrenicu poveo i bricu: Građani ogorčeni zbog ''dobrog provoda''

  • Izvor: Avaz
  • 27.04.2024. 16:50

Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH, objavio je jutros "video uredak" o posjeti Srebrenici, te Fati Orlović.

Vidi se i da su na ovo putovanje išli i s pet službenih automobila.

Na snimku Rusmira vidimo u pratnji oca Rame, potpredsjednika Republike Srpske Ćamila Durakovića, ali i četvrtog, manje poznatog lica za koji je uočljivo kako se na snimku tokom posjete Potočarima sve vrijeme smije, prenosi Avaz.

Ramo Isak i dva sina u posjetu Srebrenici otišli sa pet službenih vozila

Ramo Isak i dva sina u posjetu Srebrenici otišli sa pet službenih vozila

Riječ je Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, a Arnel se tom prilikom pohvalio i slikom s Tepićem.

Zbog ovog čina na Isaka su se obrušili pojedini portali iz FBiH, dok su oni koji ponajviše sprovode politiku Sarajeva izostavili izvijestiti o posjeti Isaka i čitave eskadrile Srebrenici.

Ramo Isak, doskora beznačajna politička ličnost, na popularnosti je dobio ponajviše zbog preuzetog narativa u kojem se obračunava sa Republikom Srpskom i njenim rukovodstvom. Uz sve skandala, pa i ovaj, Isak je iz dana u dan sve popularniji i sve skandalozniji. Prije nekoliko dana je postrojio pripadnike MUP-a da salutiraju uhapšenim šefovima koji su pušteni iz pritvora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.