Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija: Međunarodna zajednica najmanje pomogla BiH u migrantskoj krizi

  • 11.02.2020. 17:50

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas da je međunarodna zajednica najmanje pomogla BiH u rješavanju migrantske krize.

"Naša očekivanja su od svih predstavnika međunarodne zajednice da se značajnije uključe u pitanje rješavanje migrantske krize u BiH", rekao je Tegeltija novinarima tokom posjete Bijeljini.

On smatra da Međunarodna organizacija za migracije neće prestati da finansira podršku Graničnoj policiji i nekim humanitarnim pitanjima u BiH, te ističe da za to nema ni osnova, niti razloga.

"Ne da neće prestati, nego očekujem da će pojačati svoje aktivnosti i podršku u cijelom ovom procesu, a BiH će uraditi ono što treba sa svoje strane, mislim prije svega na policijska tijela", rekao je Tegeltija. 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program