Generalni direktor ZTC "Banja Vrućica"

Bogdanić: "Banja Vrućica" na raspolaganju roditeljima čija djeca borave u "Palčiću"

  • 29.10.2020. 12:52

Djeca koja borave u teslićkom Dječijem vrtiću "Palčić", koji je zatvoren odlukom opštinskog Štaba za vanredne situacije, mogu biti privremeno smještena u ZTC "Banja Vrućica".

Taj prijedlog iz banje danas je dostavljen Štabu za vanredne situacije opštine Teslić kako bi se olakšalo roditeljima.

"Mi u "Banji Vrućici" spremni smo da pružimo svoje kapacitete za smještaj djece koja borave u Dječijem vrtiću "Palčić". Zbog pogoršane epidemiološke situacije vrtić je privremeno zatvoren odlukom opštinskog Štaba, a sve do njegovog otvaranja "Banja Vrućica" djeci i roditeljima, kao i vaspitačima iz vrtića, stoji na raspolaganju", rekao je Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC "Banja Vrućica".

Zbog smanjenog obima poslovanja, a uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, u ovom trenutku u "Banji Vrućici" imaju dovoljno slobodnih kapaciteta za prijem djece.

"Djeci možemo obezbijediti odlične uslove za dnevni boravak i odmor, prostor za boravak u prirodi i kvalitetnu ishranu. Naravno, sve to poštujući sve mjere epidemiološke zaštite. Meni, kao generalnom direktoru "Banje Vrućice", koja je društveno odgovorna kompanija, biće zaista drago da pomognemo djeci i njihovim roditeljima u ovim teškim trenucima", kaže Bogdanić.

ZTC "Banja Vrućica" je od samog početka pandemije virusom korona bila na raspolaganju Teslićanima. U jednom od njihovih hotela bio je smješten karantin, realizovali su i besplatnu dostavu hrane na adresu ugroženoj populaciji, a pomagali su kroz donacije u zaštitnoj opremi lokalni Dom zdravlja "Sveti Sava" i teslićke vrtiće.

(eTeslic)

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

    'Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (R) (12+)

    Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!