Objavljen snimak

Čiča lupao nepropisno parkirane automobile

  • Izvor: ATV
  • 13.05.2023. 08:25

Stariji muškarac lupao je ogorčeno nepropisno parkirane automobile, jer kako tvrdi nije mogao proći.

Na objavljenom snimku vidi se stariji gospodin koji štapo za hodanje razbija retrovizor parkiranom automobilu i govori kako se ne može proći, dok se okupljeni raspravljaju s njim i prijete zvanjem policije.

“Zovni policiju. Je*em sve i državu i je l' treba ja da ginem radi vašeg luksuza. Kako nije luksuz, je l' preče da ja prođem ili vi da idete na džumu a griješite.  Odmah ste pogriješili jer si parkirao automobil ovdje. Da ja ne mogu hodat", rekao je stariji čovjek.

Okupljeni su negodovali i prijetili zvanjem policije.

"Evo vidite gospodina, ima lijepo prostora da prolazi i lupa tuđa auta. Ovo je taj gospodin. Sad ćemo zvati policiju gospodinu – dodaje drugi muškarac sa video snimka", rekao je muškarac koji je snimao.

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.