Uz slab vjetar

Danas oblačno, do večeri kiša u svim predjelima

  • 09.12.2019. 08:06

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti pretežno oblačno sa kišom na jugu i jugozapadu koja će se tokom dana i večeri proširiti na sve predjele.

Najviša temperatura vazduha biće od devet do 15, a na planinama oko sedam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, južnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak i Bjelašnica minus dva stepena, Srebrenica minus jedan, Sokolac nula, Tuzla jedan, Gacko, Zenica i Doboj dva, Zvornik, Rudo, Foča, Bugojno, Čemerno i Srbac tri, Višegrad, Nevesinje, Gradiška, Novi Grad, Bijeljina, Prijedor i Mrkonjić Grad četiri, Banjaluka i Bileća pet, Sanski Most i Sarajevo šest, Ribnik, Gradačac i Livno sedam, Trebinje osam, Mostar i Široki Brijeg devet, Drvar, Grude i Stolac 10, Bihać i Neum 14 stepeni Celzijusovih.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.