Njegoša Krajišnika

Đajić: Krajišnikov sin stabilno, samostalno diše

  • 03.09.2020. 18:51

Zdravstveno stanje Njegoša Krajišnika, sina Momčila Krajišnika, koji je danas primljen u UKC Republike Srpske u Banjaluci zbog virusa korona, za sada je stabilno, samostalno diše i nije vitalno ugrožen, rekao je Srni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Radimo trenutno pretrage, za sada je stabilan i nije vitalno ugrožen. Kada završimo sva ispitivanja vidjećemo u kom pravcu će ići dalji tok liječenja – naveo je Đajić.

On je rekao da je ovaj pacijent prevezen iz bolnice u Istočnom Sarajevu u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci.

Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik, koji je zaražen virusom korona, priključen je na respirator i njegovo zdravstveno stanje je teško.

Krajišnik je u nedjelju, 30. avgusta, primljen na Kliniku intenzivne medicine UKC-a zbog obostrane upale pluća.

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada