ŽRS

Djeda Mraz u vozu dijelio paketiće

  • Izvor: ATV
  • 23.12.2023. 19:39

Djeda Mraz sa džakom punim poklona stigao je na Željeznice Srpske. Sa mališanima se vozio na relaciji Doboj-Stanari i dijelio paketiće. Želja je kaže bilo mnogo, a nastojao je da ih svima ispuni.

"Pisali su svašta, ja koliko sam mogao preko našeg sindikata Djeda Mraza mi smo ostvarili želje pa sad ću im to podijeliti“, rekao je Djeda Mraz.

Igračke i slatkiši, poneka knjiga našli su se na spisku želja mališana. Trudom tokom godine su, uvjeravaju, zaslužili poklone. U vožnji su uživali. 

"Za Novu godinu sam želio igračku autić i jedan sat“, kaže Vukota.

„Trudio sam se da u školi budem dobar, slušao sam kod kuće i bio sam dobar“, ističe Nemanja.

„Sviđa mi se da se vozim sa mojim drugaricama kad su u vozu, gledamo kroz prozor šta ima sve napolju“, priča nam Andrea.

Tradicionalno druženje u susret praznicima Željeznice organizuju tri decenije. Okupljaju svoje radnike i njihovu djecu uzrasta do 7 godina. 

„Ove godine smo za djecu naših radnika starosne dobi do 7 godina obezbijedili 336 novogodišnjih paketića“, rekao je Nikola Malinović, Sektor za operacije željezničkog putničkog saobraćaja. 

Od Doboja do Stanara i nazad vozilo se oko 200 mališana i njihovi roditelji. Na raspolaganju su im bila četiri vagona i dva Djeda Mraza.  Osim u Doboju paketići su dijeljeni u Prijedoru, Novom Gradu i Banjaluci.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.