Za loklane građevince nema predaha

Doboj: Grad postao veliko gradilište

  • Izvor: ATV
  • 11.07.2021. 18:53

Kranovi, bageri, kamioni, na više lokacija u Doboju i okolnim selima. Za loklane građevince nema predaha. Bilo kiša ili plus 40, alat je u rukama. Poslovi se moraju završiti, rokovi ispoštovati.

-          Nema odmora, radi se, dobro je. Dvokratno odmaramo i tako. Uglavnom dobro je – rekao je jedan od građevinaca.



Za nekoliko dana mjesna zajednica Kožuhe dobiće oko 220 metara novog trotoara. Biće bezbjednije za pješake.

-          Dio regionalnog puta Doboj Modriča, jako je frekventan i tu u blizini se nalazi osnovna škola i sigruno da mnogo znači posebno za djecu koja idu tu u školu – kazao je Čedo Gostić, stanovnik mjesne zajednice Kožuhe.

Radi se u selima, ali i gradskom jezgru. Podrška republičkih vlasti nam je motiv da nastavimo projekte koje smo obećali i započeli, poručuje prvi čovjek grada.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja,

-          Želja i cilj nam je da sve u jednoj mjesnoj zajednici, ali naravno i taj urbani dio grada koji poprilično je jedno od najvećih gradilišta. U ovom momentu nigdje više projekata nema nego u gradu Doboju i to me raduje i to je trend koji mi želimo da nastavimo – poručio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Kružni tok na ulazu u Doboj je završen. Kilometar dalje, u blizini buvlje pijace gradi se drugi. Dvorana i bolnica dobijaju obrise, a u toku je i rekonstrukcija nekoliko ulica u centru grada.