Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik uputio telegram saučešća porodici Božidara Avlijaša

  • 01.12.2020. 18:42

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici doktora ekonomskih nauka Božidara Avlijaša, koji je preminuo danas u 93. godini od posljedica zaraze virusom korona.

Dodik je istakao da je Republika Srpska izgubila velikog čovjeka, intelektualca i stručnjaka, koji je tokom svoje bogate karijere obavljao niz značajnih funkcija.

- Sa velikom tugom primio sam vijest o smrti ekonomiste Božidara Avlijaša koji je, nažalost, izgubio bitku sa virusom korona koji hara cijelim svijetom i koji je u proteklom periodu odnio značajan broj ljudskih života - naglasio je Dodik.

Dodik je izrazio saosjećanje sa bolom koji je zadesio porodicu Avlijaš, uputivši izraze najiskrenijeg saučešća, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program