Sa poznatim blogerom na putovanje

Kompanija Bingo obilježava šrvo rođendan banjalučkog centra

  • Izvor: ATV
  • 27.09.2023. 15:50

U subotu (30.9.2023. godine) će biti godina dana od velikog otvaranja tržnog centra Bingo u Banjaluci.

Tim povodom iz ove kompanije su priredili nagradnu igru u periodu 23.9-30.9, a glavna nagrada je putovanje sa Robertom Dacešinom, Banjalučaninom koji svojom pozitivnom energijom privlači pažnju ljubitelja zanimljivih destinacija za putovanja. 

Na sam dan rođendana u subotu 30.9. najavljuju cjelodnevni zabavni program, a ko će s Robertom u avanturu saznat ćemo odmah u subotu u 18 sati, kada će se održati izvlačenje dobitnika ove nagradne igre.

Bingo obećava zabavu i vrijedne nagrade i za one koje se taj dan nađu u kupovini. Naime, od 14 do 18 časova će biti kvizovi i igre sa Robertom Dacešinom gdje će oni najspretniji i najsretniji moći osvojiti vrijedne nagrade. 

Još jedan od razloga za dolazak u Bingo toga dana su i igre za djecu koje će biti od 11 do 14 časova, a pobrinuli su se i za degustacije i promotivne aktivnosti u marketu. Ono što je najvažnije, tu su i velika sniženja u sklopu rođendanske ponude.

Sve informacije o nagradnoj igri možete pronaći na Pravila, a kompletnu rođendansku ponudu na Rođendanska ponuda

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.