Са познатим блогером на путовање

Компанија Бинго обиљежава шрво рођендан бањалучког центра

  • Извор: АТВ
  • 27.09.2023. 15:50

У суботу (30.9.2023. године) ће бити година дана од великог отварања тржног центра Бинго у Бањалуци.

Тим поводом из ове компаније су приредили наградну игру у периоду 23.9-30.9, а главна награда је путовање са Робертом Дацешином, Бањалучанином који својом позитивном енергијом привлачи пажњу љубитеља занимљивих дестинација за путовања. 

На сам дан рођендана у суботу 30.9. најављују цјелодневни забавни програм, а ко ће с Робертом у авантуру сазнат ћемо одмах у суботу у 18 сати, када ће се одржати извлачење добитника ове наградне игре.

Бинго обећава забаву и вриједне награде и за оне које се тај дан нађу у куповини. Наиме, од 14 до 18 часова ће бити квизови и игре са Робертом Дацешином гдје ће они најспретнији и најсретнији моћи освојити вриједне награде. 

Још један од разлога за долазак у Бинго тога дана су и игре за дјецу које ће бити од 11 до 14 часова, а побринули су се и за дегустације и промотивне активности у маркету. Оно што је најважније, ту су и велика снижења у склопу рођенданске понуде.

Све информације о наградној игри можете пронаћи на Правила, а комплетну рођенданску понуду на Рођенданска понуда

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм