Potrebna pomoć

Majka petoro djece se bori s opakom bolešću: Davali su mi 6 mjeseci

  • Izvor: Agencije
  • 14.04.2024. 19:30

Iako ima samo 31 godinu majka petoro djece, Kristina Jocić iz Kovačevca kod Mladenovca bije najtežu bitku, onu za život i to sa najvećim strahom jer želi biti zdrava za svoju djecu, gledati ih kako rastu.

Međutim, njeno zdravstveno stanje je veoma loše. Primarni karcinom dojke joj je dijagnostifikovan u martu 2023. godine, sada je u četvrtom stadijumu sa metastazama.

"Najstariji sin mi ima sedam godina, pa kćerkica od šest godina sin od pet, kćerkica od 3 godine i najmlađi sin sad je napunio godinu dana. Meni su davali šest mjeseci života, ali uspjela sam da izguram godinu, borim se i dalje zbog moje djece. Ali je jako teško. Trenutno idem na zračenje, malo je bolno ali nije strašno. Malo se osjećam uplašeno, jer ne znam šta me čeka na stolu velikom. Još 24 zračenja je ostalo i hvala mnogima na podršci", napisala je Krstina na svom Fejsbuk nalogu.


Otkriven navodni plan Kijeva: Uništiće ga do sredine jula

Otkriven navodni plan Kijeva: Uništiće ga do sredine jula

Nije član nijedne fondacije, jer kako kaže, fondacija ne pokriva ono što je njoj neophodnije, a to su stvari i pomoć za djecu.

"Ona prihvata sve odjeću, obuću, pelene, hranu, sredstva za higijenu. Svako od nas ima malo od ovoga i može da pomogne Kristini, ali i djeci koja gube majku. Svako može da pomogne, samo ukoliko želi. Nekome je to malo, ali za nju i njene mališane je to mnogo i svaka pomoć je dobrodošla", kažu za RINU Kristinini prijatelji koji su pokrenuli akciju pomoći na društvenim mrežama.

Kristinu možete lično kontaktirati, ko želi da sazna šta može da joj pošalje.

Njen broj je 003810612336428, a moguće ju je kontaktirati i putem vibera.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.