Потребна помоћ

Мајка петоро дјеце се бори с опаком болешћу: Давали су ми 6 мјесеци

  • Извор: Агенције
  • 14.04.2024. 19:30

Иако има само 31 годину мајка петоро дјеце, Кристина Јоцић из Ковачевца код Младеновца бије најтежу битку, ону за живот и то са највећим страхом јер жели бити здрава за своју дјецу, гледати их како расту.

Међутим, њено здравствено стање је веома лоше. Примарни карцином дојке јој је дијагностификован у марту 2023. године, сада је у четвртом стадијуму са метастазама.

"Најстарији син ми има седам година, па кћеркица од шест година син од пет, кћеркица од 3 године и најмлађи син сад је напунио годину дана. Мени су давали шест мјесеци живота, али успјела сам да изгурам годину, борим се и даље због моје дјеце. Али је јако тешко. Тренутно идем на зрачење, мало је болно али није страшно. Мало се осјећам уплашено, јер не знам шта ме чека на столу великом. Још 24 зрачења је остало и хвала многима на подршци", написала је Крстина на свом Фејсбук налогу.


Откривен наводни план Кијева: Уништиће га до средине јула

Откривен наводни план Кијева: Уништиће га до средине јула

Није члан ниједне фондације, јер како каже, фондација не покрива оно што је њој неопходније, а то су ствари и помоћ за дјецу.

"Она прихвата све одјећу, обућу, пелене, храну, средства за хигијену. Свако од нас има мало од овога и може да помогне Кристини, али и дјеци која губе мајку. Свако може да помогне, само уколико жели. Некоме је то мало, али за њу и њене малишане је то много и свака помоћ је добродошла", кажу за РИНУ Кристинини пријатељи који су покренули акцију помоћи на друштвеним мрежама.

Кристину можете лично контактирати, ко жели да сазна шта може да јој пошаље.

Њен број је 003810612336428, а могуће ју је контактирати и путем вибера.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: