ATV

Nisu sami

Mališanima koji se liječe u inostranstvu na poklon ATV medvjedići

 • Izvor: ATV
 • 07.12.2023. 23:03

ATV Vanjaluka uz pomoć društveno-odgovorne kompanije „Brog“, poklonila je plišane medvjediće Fondu solidarnosti za mališane koji se liječe u inostranstvu.

Naime, na samom kraju ATV-ove emisije "Tet-a-Tet", gošći Jasminki Vučković, direktoru Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, urednik i voditelj Tatjana Trninić priredila je malo iznenađanje.

"U ime ATV-a, u moje lično ime, ime emisije, u ime kompanije Brog, mi smo odlučili da mališani koji budu išli u inostranstvo na liječenje ponesu jednog ATV medu. Nije u pitanju jedan medo, nego više njih. Nadam se da će ovaj, ali i ostale mede, donijeti sreću i nadu, nekom mališanu koji negdje u inostranstvu u nekoj bolnici, bude prigrlio ovog našeg medu, koji će im, sigurna sam, donijeti ozdravljenje i sreću", kazala je Tatjana Trninić, uručivši gospođi Vučković ovaj mali znak pažnje za hrabre mališane.

Nadamo se i vjerujemo da će medvjedići mališanima uliti osjećaj da nisu sami u bolničkim posteljama i da je tu neko ko ih čuva.

Pratite nas i putem Vibera

 • 15:50 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisije: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.