Нису сами

Малишанима који се лијече у иностранству на поклон АТВ медвједићи

  • Извор: АТВ
  • 07.12.2023. 23:03

АТВ Вањалука уз помоћ друштвено-одговорне компаније „Брог“, поклонила је плишане медвједиће Фонду солидарности за малишане који се лијече у иностранству.

Наиме, на самом крају АТВ-ове емисије "Тет-а-Тет", гошћи Јасминки Вучковић, директору Фонда солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству, уредник и водитељ Татјана Трнинић приредила је мало изненађање.

"У име АТВ-а, у моје лично име, име емисије, у име компаније Брог, ми смо одлучили да малишани који буду ишли у иностранство на лијечење понесу једног АТВ меду. Није у питању један медо, него више њих. Надам се да ће овај, али и остале меде, донијети срећу и наду, неком малишану који негдје у иностранству у некој болници, буде пригрлио овог нашег меду, који ће им, сигурна сам, донијети оздрављење и срећу", казала је Татјана Трнинић, уручивши госпођи Вучковић овај мали знак пажње за храбре малишане.

Надамо се и вјерујемо да ће медвједићи малишанима улити осјећај да нису сами у болничким постељама и да је ту неко ко их чува.

Пратите нас и путем Вибера