Doboj

Nakon tri godine proslava Nove godine na otvorenom

  • 01.01.2019. 19:39

Vatromet u ponoć, kuvano vino, pivo iz lokalnih pivnica i muzika sa bine u centru grada. Dobojlije su nakon tri godine pauze ponovo slavile na otvorenom. 

Atmosferu nije pokvarila ni kiša koja je povremeno padala. 

Trud nije bio uzaludan kažu organizatori. Odzivom su i više nego zadovoljni. 

"Hvala Dobojlijama hvala svima koji su se odazvali obećavam sjajan doček i za Pravoslavnu NG", kaže Adrijana Ristić, direktorka Turističke organizacije Doboja. 

Uz želje za zdravlje i sreću u Novoj, od predstvnika vlasti stigla su i obećanja. Planova je mnogo, neki kažu , više ne mogu da čekaju. 

"Prioritet svih prioriteta je zaštita Doboja od poplava, nova bolnica, dvorana, infrastruktura, saobraćajnice kružni tokovi nova radna mjesta". rekao je Boris Jerinić, zamjenik gradonačelnika Doboja.

Osim na otvorenom, slavilo se i u restoranima, kafićima,  hotelu. Doboj je i ove godine bio odredište gostima iz okruženja. 

Za razliku od ugostitelja, dežurne službe nisu imale mnogo posla. Nije bilo povreda od pirotehnike, a policija je zabilježila jednu nezgodu sa materijalnom štetom

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.