Porodica borca prve kategorije

Potrebna pomoć porodici Šteković

  • Izvor: ATV
  • 04.03.2024. 19:40

Sanacija porodične kuće i staje ono je što prioritet porodici Šteković u selu Ševarlije kod Kozarske Dubice.

U dvije sobe nedovršene kuće, otac petoro djece, borac prve kategorije i ratni vojni invalid Zoran Šteković živi sa suprugom, sinovima, snahama i unučadima. Devetoro njih, a podrumske sobe iskorištene za smještaj stoke.  

Pomoć od resornog Ministarstva u iznosu od 5.000 KM značiće mu mnogo. 

''Ovo mi znači puno, ja bih se zahvalio svima pogotovo ljudima koji su pokrenuli ovo i ministru koji je došao da vidi moju situaciju'', rekao je Zoran Šteković, iz Kozarska Dubice. 

Ministar kaže, potrudićemo se da pomognemo svakom borcu. Da se pomogne porodici Šteković inicijativa je stigla iz dubičke Boračke organizacije. 

''Da im kažemo da nisu sami.. I da ona država za koju su se borili, prolijevali svoju krv, ratovali,  uvijek misli na njih. Mi ćemo uvijek za ovakve ljude uvijek naći i vremena i novca i materijalnih sredstava da obezbijedimo i pomognemo'', istakao je Danijel Еgić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske. 

''U svakom slučaju, ne stajemo, idemo dalje i ja ću koristiti priliku da pozovem sve ljude dobre volje da pomognu ovu porodicu. Boračka organizacija će sa svoje strane uraditi sve da ova akcija bude uspješno privedena kraju'', rekao je Nenad Bulić, predsjednik Boračke organizacije Kozarska Dubica. 

Svi koji žele da pomognu porodici Šteković mogu kontaktirati Boračku organizaciju opštine Kozarska Dubica putem brojeva telefona 052/424-700 i  065/858-951.

Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.