Породица борца прве категорије

Потребна помоћ породици Штековић

  • Извор: АТВ
  • 04.03.2024. 19:40

Санација породичне куће и стаје оно је што приоритет породици Штековић у селу Шеварлије код Козарске Дубице.

У двије собе недовршене куће, отац петоро дјеце, борац прве категорије и ратни војни инвалид Зоран Штековић живи са супругом, синовима, снахама и унучадима. Деветоро њих, а подрумске собе искориштене за смјештај стоке.  

Помоћ од ресорног Министарства у износу од 5.000 КМ значиће му много. 

''Ово ми значи пуно, ја бих се захвалио свима поготово људима који су покренули ово и министру који је дошао да види моју ситуацију'', рекао је Зоран Штековић, из Козарска Дубице. 

Министар каже, потрудићемо се да помогнемо сваком борцу. Да се помогне породици Штековић иницијатива је стигла из дубичке Борачке организације. 

''Да им кажемо да нису сами.. И да она држава за коју су се борили, пролијевали своју крв, ратовали,  увијек мисли на њих. Ми ћемо увијек за овакве људе увијек наћи и времена и новца и материјалних средстава да обезбиједимо и помогнемо'', истакао је Данијел Егић, министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске. 

''У сваком случају, не стајемо, идемо даље и ја ћу користити прилику да позовем све људе добре воље да помогну ову породицу. Борачка организација ће са своје стране урадити све да ова акција буде успјешно приведена крају'', рекао је Ненад Булић, предсједник Борачке организације Козарска Дубица. 

Сви који желе да помогну породици Штековић могу контактирати Борачку организацију општине Козарска Дубица путем бројева телефона 052/424-700 и  065/858-951.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!