Predsjednik Republike najavio

Dobra vijest za sve penzionere u Srpskoj!

  • 29.11.2023. 15:22

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će od januara penzije biti usklađene sa prosječnom platom u Srpskoj, sa čim je saglasno Udruženje penzionera Republike Srpske.

"Najveća pobjeda ovog vremena jeste to što je donesen zakon o automatskom usklađivanju penzija sa prosječnom platom", rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Dodik: Prvo Zakon o Ustavnom sudu, pa ostalo

Dodik: Prvo Zakon o Ustavnom sudu, pa ostalo

On je naveo da će tokom iduće godine ovo usklađivanje omogućiti povećanje penzija za 10 odsto, te dodao da za to mora biti izdvojeno dodatnih 150 miliona KM.

Dodik: Aktivno se radi na organizaciji posjete Rusiji i sastanku sa Putinom

Dodik: Aktivno se radi na organizaciji posjete Rusiji i sastanku sa Putinom

Dodik je rekao da je Udruženje penzionera Republike Srpske jedino relevantno da kaže šta je interes penzionera u Srpskoj, a ne opozicija.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.