Saopšteno

Preko banjalučkog Aerodroma od početka godine prošlo više od 250.000 putnika

  • Izvor: SRNA
  • 02.11.2022. 09:53

Preko banjalučkog "Aerodroma" je od početka godine do kraja septembra prošlo je 250.939 putnika, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

U ljetnoj sezoni ostvarena je saradnja sa avio-kompanijama "Er Kairo" i "Fribrd" sa čarter letovima Banjaluka-Hurgada-Banjaluka i Banjaluka-Antalija-Banjaluka, te "Er Montenegro" sa redovnom linijom Tivat-Banjaluka-Tivat.

Iz banjalučkog "Aerodroma" navode da je nakon globalnog uticaja na vazduhoplovstvo koji je ostavila pandemija virusa korona, ova godina ipak bila uspješna.

- Tome svjedoči odlična saradnja sa vodećim evropskim niskotarifnim avio-kompanijama "Rajaner" i "Vizer", kao i sa kompanijom "ER Serbija" - istakli su iz "Aerodroma" Banjaluka.

Zimska sezona letenja otvorena je sa novom destinacijom kompanije "Rajaner" Berlin-Banjaluka-Berlin.

Osim za Berlin, putnici sa banjalučkog Aerodroma mogu letjeti avio-kompanijom "Rajaner" i za Brisel, Geteborg, Memingen, Beč, Milano, Bergamo, Stokholm Arlanda i Nirnberg.

Sa avio-kompanijom "Vizer" leti se do Dortmunda, Bazel Mulhausa, Malmoa, Stokholm Skavsta i Hamburga, dok "Er Serbija" leti do Beograda.

Banjalučki "Aerodrom" napominje da će nastaviti da razvija i planira poslovanje kako bi preduzeće bilo operativno za trenutne i buduće saradnje.

- Zadovoljni smo što našim sugrađanima ove zime možemo ponuditi putovanja širom Evrope i svijeta - zaključili su iz ovog preduzeća. 

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.