Osvojili mnoštvo nagrada

Prijedor: Učenici Muzičke škole "Savo Balaban" briljirali na Republičkom takmičenju

  • Izvor: ATV
  • 12.04.2024. 19:03

Na takmičenje su poslali 31 đaka, a svaki od njih vratio se sa nagradom. Ovim velikim uspjehom mogu da se pohvale u Muzičkoj školi ''Savo Balaban'' u Prijedoru. Mladi muzičari kažu da je konkurencija na 30. Republičkom takmičenju muzičkih škola Srpske bila izuzetno jaka, pa su zato još ponosniji na ono što su postigli.

- Ja sam osvojila specijalnu nagradu, to znači osvojenih 100 bodova od maksimalnih 100, samim tim, pobjednik sam kategorije. Naravno da sam zadovoljna nagradom i kako je sve to izgledalo tamo, atmosfera je bila jako lijepa - kaže Anđela Stanojević, učenica Muzičke škole "Savo Balaban" Prijedor.

Vježbali smo, trudili se i uživali u onome što radimo, pričaju talentovani učenici. Naglašavaju da je ovo samo početak, jer u narednom periodu nastavljaju još jače. 

- Jako sam zadovoljan, osvojio sam prvu nagradu. Pobjednik sam svoje kategorije. Svi koji smo otišli smo se vratili sa nagradom - priča Vasilije Rakanović, učenik Muzičke škole "Savo Balaban" Prijedor.

U Muzičkoj školi imaju samo riječi hvale za njih. Znaju da su oni najbolji ambasadori kako škole, tako i grada Prijedora. 

- Njima ta takmičenja daju i motivaciju za dalje, i ja se nadam da ćemo imati sve više učenika koji će tako vrijedno da rade - izjavila je Sunčica Trkulja Šušnjar, profesorica gitare.

- Prepoznatljiva su naša djeca, rad naših profesora i ono što je najbitnije, svi razmišljamo isto, da stvorimo dobre ljude - ističe Aljoša Novaković, direktor Muzičke škole "Savo Balaban".

Sve se može kad se hoće. Rad i trud uvijek daju rezultate. Budite uporni i ne odustajte od svog cilja, poručuju mladi muzičari. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Lovački saveti (R)

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.