Nema mjesta

Raja sa Biroa proglasila nepoželjnim Bakira Izetbegovića

  • 21.11.2018. 10:34

Nakon što je odlazeći član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović javno objavio da nakon isteka predsjedničkog mandata nema gdje raditi te kako će se prijaviti na Biro za nezaposlene, uslijedilo je mnoštvo uglavnom šaljivih i duhovitih reakcija, kakve i dolikuju unesrećim, ali ponosnim građanima BiH. 

Pojavljivale su se razne verzije i ponude prema njoj bi Bakir Izetbegović mogao dobiti posao fizioterapeuta na KCUS-u, gdje ima dobre veze. Kad je bilo drugačije, dok je supruga mu Sebija imala dobre veze u Predsjedništvu, zahvaljujući njima i postala je direktoricom najvećeg kliničkog centra. 

Ipak, na Birou je situacija nešto drugačija i nije tako jednostavno biti dio njega. Naime, čim su čuli kako im se odlazeći predsjednik najavio, zasjedao je i Upravni odbor Raje sa biroa. Nakon sjednice, izdali su i saopštenje.

"Upravni odbor Raje sa biroa je sa 12 glasova ZA, tri PROTIV i četiri SUZDRŽANA proglasio Bakira Izetbegovića nepoželjnim na birou", navodi se u kratkom saopštenju.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?