Vrijeme

Nakon kiše očekuje se i snijeg

  • Izvor: B92
  • 10.11.2023. 08:06

Srbiju će od ujutru postepeno zahvatiti naoblačenje sa zapada, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana biće umjereno do potpuno oblačno i vjetrovito, popodne, uveče i tokom noći mjestimično sa kišom. Duvaće slab i umjeren južni i jugoistočni vjetar, u košavskom području i na planinama povremeno i jak, a na jugu Banata i sa olujnim udarima.

Krajem dana vetar u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 8 °C, najviša od 11 do 15 °C.

U subotu moguć snijeg

U subotu moguć snijeg

U Beogradu će ujutru doći do postepenog naoblačenja. Tokom dana umjereno do potpuno oblačno i vjetrovito, popodne, uveče i tokom noći povremeno sa kišom. Duvaće umjeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar, koji će krajem dana biti u slabljenju. Najniža temperatura od 4 do 8 °C, najviša oko 14 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u subotu biti oblačno i hladnije, povremeno sa kišom koja će na visokim planinama iznad 1.500 m nadmorske visine po podne preći u sneg. Uveče se očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, osim na jugu zemlje.

Еvo kakvo nas vrijeme očekuje danas

Еvo kakvo nas vrijeme očekuje danas

U nedjelju i ponedjeljak će biti pretežno sunčano, uz malu i umjerenu oblačnost, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gdje će se zadržati oblačno vrijeme, ponegdje sa kišom.

Zatim se očekuje ponovo promenljivo sa češćom pojavom kiše, a dnevna temperatura biće u granicama prosjeka za drugu dekadu novembra.

Profesor uznemiravao učenice na ekskurziji

Profesor uznemiravao učenice na ekskurziji


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.