Uloženo 987.962 KM

U Vlasenici otvoren novi objekat Policijske stanice

  • Izvor: RTRS
  • 26.09.2022. 17:27

U Vlasenici je danas otvoren novi objekat Policijske stanice u koju je uloženo 987.962 KM i jedna je od najmodernijih u Republici Srpskoj.

Novoizgrađeni objekata svečano su predali na upotrebu predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Radovan Višković, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

Svečanosti su prisustvovali ministarka finansija Republike Srpske i direktor Policije Siniša Kostrešević.

Za izgradnju novog objekta Policijske stanice u Vlasenici izdvojeno je 935.366 iz budžeta Republike Srpske, a 52.596 KM iz opštinskog budžeta.

Rad u novoj Policijskoj stanici značiće bolje uslove za 53 zaposlena i doprinijeti još većoj bezbjednosti građana.

Objekat površine 585 metara kvadratnih sagradio je konzorcijum koji čine "Investprogres" iz Vlasenice, "Zvornik-putevi", te "Prointer ITSS" iz Banjaluke.

Nadzor radova vršila je Republička direkcija za obnovu i izgradnju.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.