"Srbi za srbe"

Vučko iz bloka na olimpijskoj ljepotici

  • Izvor: ATV
  • 08.02.2022. 10:22

Vučko iz bloka predstavlja projekat humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" koji se održava 12. i 13. februara na Jahorini.

Iz ove organizacije kazali su za portal SeeSrpska da se događaj sastoji od tri humanitarne trke, jedne dnevne i dvije noćne.

– U subotu 12. februara očekuje nas prva noćna trka, sa startom u 19 časova na stazi Poljice. Sutradan nas očekuju dvije trke, dnevna na stazi Rajska vrata sa startom od 11 časova i noćna na stazi Poljice sa startom od 19 časova. Tokom oba dana, humanitarna organizacija Srbi za Srbe imaće postavljen butik i info pult na Poljicama na kome ćete imati mogućnost informisanja o radu organizacije i načinu na koji se možete priključiti organizaciji – rekao je jedan od organizatora događaja Marko Maunaga.

Težina staze biće prilagođena svim skijašima.

– Na trkama će takmičari biti podijeljeni po kategorijama, skijaši, borderi i djeca. Pobjednike očekuju pehari i medalje. Cijena kupona koji ćete moći kupiti kod naših volontera je 10 KM, što vam omogućava učešće u jednoj trci i korišćenje ski lifta Gondola Poljice samo jednom. U samoj trci postoji mogućnost da jedan učesnik uečstvuje više puta – kazao je Maunaga.

Sav novac prikupljen od sponzora, donatora i od same trke namjenjen ja za pomoć višedjetnim porodicama na području grada Istočno Sarajevo.

– Ovo je treći po redu Vučko iz bloka. Na prethodna dva prikupljeno je 6.912,00 KM. Veliku zahvalnost dugujemo rukovodstvu olimpijskog centra Jahorina koji već treću godinu zaredom pruža nesebičnu podršku našoj organizaciji.  Pozivamo vas sve da 12. i 13. februara dođete na Jahorinu da se na olimpijskoj ljepotici zajedno borimo za bolje sutra naše djece – zaključio je Maunaga.

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.